Az üzleti park növekszik: SKAPA bővül

by

Az újrahasznosító vállalat kétmillió eurót fektet be, és 1500 négyzetméterrel bővíti gyártócsarnokait.

A SKAPA Holding és leányvállalata, a SKAPA Recycling 2010 óta a CCK Business Parkban 11 000 négyzetméteres területen fém alapanyagokat feldolgozó üzemet üzemeltet.

Ebben az üzleti parkban a SKAPA Recycling vállalat most egy további 1500 négyzetméteres gyártócsarnokkal bővíti a meglévő üzemet. A bővítés részeként a kültéri létesítményeket is átalakítják. Az építkezés június 9-én kezdődött, és a tervek szerint még az év vége előtt befejeződik.
Kétmillió eurós beruházás

Kétmillió eurót fektetnek be: "A növekedési adatok, különösen az UBC-feldolgozás területén, önmagukért és ezért a helyszínért beszélnek" - hangsúlyozza Anton Skalnik, a SKAPA Recyling ügyvezető igazgatója. Christian Macho polgármester is jelen volt az új épület alapkőletételi ünnepségén: "Jó látni, hogy a vállalat bővíti a gyártóüzemét, és hogy a CCK Business Park tovább növekszik. Ez újabb lendületet ad az üzleti helyszínnek, és ismét további munkahelyeket teremt a közösségben"."

Gerhard Schmid, az ecoplus aláírási meghatalmazottja: "Als Alsó-Ausztria tartomány gazdasági ügynökségeként egyik fő feladatunk a vállalkozások támogatása a telephelyek létrehozásában és bővítésében. Nagyon örülök, hogy itt is hozzájárulhattunk, és hogy további beruházások valósulnak meg".

Olvassa el az eredeti cikket (németül).

Go back