Poslovni park raste: SKAPA se širi

od

Podjetje za recikliranje investira dva milijona evrov in razširi svoje proizvodne hale za 1.500 kvadratnih metrov.Poslovni park raste: SKAPA se širi

SKAPA Holding in njegova hčerinska družba SKAPA Recycling od leta 2010 upravljata obrat za predelavo kovinskih surovin na površini 11.000 kvadratnih metrov v poslovnem parku CCK.

V tem poslovnem parku podjetje SKAPA Recycling zdaj širi obstoječi obrat z dodatno proizvodno halo s 1.500 m². V okviru širitve se na novo oblikujejo tudi zunanji prostori. Gradnja se je začela 9. junija in bo predvidoma končana pred koncem leta.
Dva milijona evrov naložb

Vložena bosta dva milijona evrov: "Številke rasti, zlasti na področju predelave UBC, govorijo same zase in za to lokacijo," poudarja direktor družbe SKAPA Recyling Anton Skalnik. Na slovesnosti ob položitvi temeljnega kamna za novo stavbo je bil prisoten tudi župan Christian Macho: "Lepo je videti, da podjetje širi svoj proizvodni obrat in da poslovni park CCK še naprej raste. To je še ena spodbuda za poslovno lokacijo in ponovno ustvarja dodatna delovna mesta v občini."

pooblaščeni podpisnik podjetja ecoplus Gerhard Schmid: "Kot poslovna agencija dežele Spodnja Avstrija je ena naših glavnih nalog pomagati podjetjem pri ustanavljanju in širjenju dejavnosti. Zelo sem zadovoljen, da smo tu lahko prispevali svoj delež in da se izvajajo nadaljnje naložbe."

Preberite izvirni članek (v nemščini).

Nazaj